Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Loek - zaterdag 10 november 2012

Hallo leden van de traversogroep 'les ages'
Eerst wil ik de nieuwe leden van harte welkom heten.Sjef en Joost zijn al een keer geweest en a.s. keer komt ook Kees Roos meedoen.Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
Zoals jullie zienb is de website gerenoveerd en mijn jongste zoon Nathan heeft hem een facelift gegeven die m.i. goed heeft uitgepakt.Zelf heb ik ook wat geknutseld vooral met de tekst en de te plaatsen informatie.
Ik hoop dat iedereen de tijd neemt om af en toe te kijken en vooral wat youtube voorbeelden te luisteren en bekijken. Binnenkort komen er weer wat extra youtube links bij.Je krijgt dan wellicht een beetje een idee van waar we mee bezig zijn of gaan.
Ook wil ik jullie uitnodigen een berichtje in het gastenboek achter te laten als je daar zin in hebt.
Groet van Loek

ehackmann - zaterdag 3 maart 2012

Lieve mensen,
wat een mooie website en wat een schitterende fotos.
Stemmingsvol en nodigt uit tot luisteren en gelukkig kan ik af en toe live genieten van al dat moois als Loek en Meta bij ons op bezoek zijn in Duitsland.

Met vriendelijke groeten,

Evelien Hackmann.

Loek - maandag 9 januari 2012

Hallo leden van de traversogroep 'Les Âges.

Ik heb deze week in het nieuwe jaar gebruikt, samen met Trudy,  om onze website weer wat leven in te blazen ik hoop dat we zoveel mogelijk geïnteresseerde traversospelers en niet traversospelers kunnen bereiken.
We gaan door met het verfijnen en vervolmaken van onze website. Iedereen die daarvoor goede ideeën heeft, mits uit te voeren, is welkom.

ik wil Marijke Aanen nog bedanken voor het opzetten en de pagina lay - outs waar we nu nog steeds dankbaar gebruik van maken.